Broken Arrow

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af John Woo med skuespillerne John Travolta, Shaun Toub, Jeffrey J. Stephen, Joey Box fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

To militærpiloter indleder en nådesløs kamp imod tiden og hinanden i et kapløb om at få kontrollen med to stjålne atomsprænghoveder. Da en B-3 Stealth bombemaskine styrter ned i Utahs ørken under en hemmelig testflyvning, er militæret hurtigt til at finde maskinen og sine to "broken arrows" atomsprænghoveder. Situationen eskalerer dog, da det viser sig, at den ene af piloterne er på den forkerte side og kun ude på at tjene penge på atomsprænghovederne.

Broken Arrow

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel Broken Arrow
Instruktør John Woo
Udgivelsesår 1996
Tags pilot, forræderi(betrayal), nævekamp(fistfight), helikopter(helicopter), eksplosion(explosion), underground, ørken(desert), militære(military), Kaptajn(captain), ildkampen(gunfight), mexicanske standoff(mexican standoff), toget(train), floden(river), store(major), Nedtælling(countdown), Park Ranger, boksning(boxing), Canyon, nukleare enhed(nuclear device), opgivet mine(abandoned mine), Humvee, Stealth bombefly(stealth bomber)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film