Anti Matter

Er en Science fiction, Kriminal film instrueret af Keir Burrows med skuespillerne Noah Maxwell Clarke, Casey Lawler, Yaiza Figueroa, James Farrar fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ana er Ph.d.-studerende på Oxford, der sammen med to andre studenter opfinder en metode til at teleportere objekter. Mulighederne er uendelige, men trekløveret fornemmer hurtigt, at de ikke får lov til at bevare kontrollen over eksperimentet særlig længe, så de haster til næste fase: Teleportering af et menneske! Ana bliver udvalgt til den første, der skal prøve at blive teleporteret, og ved første øjekast ser det ud til, at eksperimentet gik godt. Kort efter begynder Ana dog at opleve mystiske ting, og hun får mistanke om, at hendes kolleger er ude på noget skummelt!

Anti Matter

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal
Originaltitel Anti Matter
Instruktør Keir Burrows
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere