presidio: gerningsstedet

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Peter Hyams med skuespillerne Jenette Goldstein, Jack Warden, Mark Blum, Sean Connery fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Oberstløjtnant Caldwell (Sean Connery) og politiassistent Jay Austin (Mark Harmon) bryder sig ikke om hinanden. Overhovedet ikke. For Caldwell var med til at få Austin smidt ud af militærpolitiet nogle år forinden. Disse to naturlige fjender bliver nu tvunget til i fællesskab at opklare et brutalt mord på Presidio militærbasen. For at gøre ondt værre har politiassistent Austin fået en pludselig og lidenskabelig interesse for en smuk, ilter ung kvinde (Meg Ryan) som viser sig at være oberstløjtnant Caldwells datter. Til at begynde med flyver gnisterne mellem de unge elskende. Så begynder knytnæver og kugler at flyve, når denne actionfyldte thriller kommer op i fart og sønderflænger San Franciscos gader.

presidio: gerningsstedet

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel presidio: gerningsstedet
Instruktør Peter Hyams
Udgivelsesår 1988
Tags konkurrence(competition), San Francisco, militære service(military service), modstander(adversary), spænding(suspense), undersøgelsen(investigation), Base, retten sag(court case)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film