Cold Moon

Er en Gyser, Thriller, Krimi film instrueret af Griff Furst med skuespillerne Tommy Wiseau, Rachele Brooke Smith, Stephanie Honoré, Robbie Kay fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Fra forfatteren til ”Beetlejuice” og ”The Night Before Christmas” kommer en historie om tragedie, vanvid og uudslukkelig hævntørst. I en søvnig, lille amerikansk by kommer familien Larkin ud for en frygtelig tragedie. Politiet står uden spor i sagen, og langsomt breder en snigende uhygge sig i gaderne. Trafiklys blinker ildevarslende, og på kirkegården åbner gravene sig med eksplosiv og rædselsvækkende kraft. Under den plumrede overflade på en nærliggende flod begynder en uhyggeligt menneskelig skikkelse langsomt at tage form for at kunne fuldbyrde en grusom hævn…

Cold Moon

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Cold Moon
Instruktør Griff Furst
Udgivelsesår 2016
Tags baseret på roman(based on novel), far datter forholdet(father daughter relationship), mareridt(nightmare), hemmelighed(secret), overnaturlige beføjelser(supernatural powers), Sheriff, hukommelse(memory), Florida, floden(river), Månen(moon), nat(night), hævn(vengeance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere