attentat

Er en Diverse, Krimi, Drama film instrueret af Bent Christensen med skuespillerne Jesper Langberg, Lis Thorlacius, Caja Heimann, Jan Hertz fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Politisk kriminalfilm om de politistatslignende forhold, der opstår i Danmark. Et skud affyres mod Folketingets talerstol, hvor energiministeren er i gang med sit indlæg i en debat om atomkraft. Der sker en række dramatiske begivenheder, hvor politiets efterretningstjeneste gentagne gange krænker borgernes rettigheder. Er det den internationale terrorisme, der er kommet til Danmark? Det viser sig dog, at morderen er en anden folketingsbetjent, hvis datter er blevet forført af kollegaen. Filmen var Bent Christensens sidste film som instruktør.

attentat

Detaljer

Genre Diverse, Krimi, Drama
Originaltitel attentat
Instruktør Bent Christensen
Udgivelsesår 1980
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere