roommate, the

Er en Gyser, Thriller, Drama film instrueret af Christian E. Christiansen med skuespillerne Tomas Arana, Aly Michalka, Cam Gigandet, Matt Lanter fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Provinspigen Sara begynder på universitetet i L.A., hvor hun får den rige Rebecca som værelseskammerat. Men der går ikke lang tid, før samboen udviser tegn på et ustabilt sind. For eksempel har Rebecca det med at blive sygeligt jaloux på Saras andre veninder. Også Saras trælse ekskæreste, Jason, og hendes killing, Cuddles, bør vare sig for Rebecca, der bliver stadig mere manisk i sin besiddertrang.

roommate, the

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel roommate, the
Instruktør Christian E. Christiansen
Udgivelsesår 2010
Tags Kærlighed(love), Los Angeles, mord(murder), vold(violence), besættelse(obsession), studerende(student), kæreste(boyfriend), jalousi(jealousy), roommate, campus, medicin(medication), Russer(freshman), design, vrede(resentment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film