Kannibal Massakren

Er en Gyser, Eventyr film instrueret af Ruggero Deodato med skuespillerne Luigina Rocchi, Luca Barbareschi, Robert Kerman, Paolo Paoloni fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I Ruggero Deodatos legendariske ‘Cannibal Holocaust’ er et hold journalister (instruktør Alan Yates, forfatter Fay Daniels og kamerafolkene Jack Anders og Mark Tommaso) forsvundet i Sydamerikas jungle i forbindelse med optagelserne af en dokumentar om kannibalstammer. Professor Monroe (Robert Kerman) hyres til at finde journalisterne, og det lykkes faktisk for Monroe, via fundet af nogle filmruller, at afdække mysteriet, der viser sig at være langt mere makabert end nogen har turdet forestille sig: de forsvundne journalister har fundet frem til de sidste kannibaler... og mødet er foreviget på film!

Kannibal Massakren

Detaljer

Genre Gyser, Eventyr
Originaltitel Cannibal Holocaust
Instruktør Ruggero Deodato
Udgivelsesår 1980
Tags kvinde nøgenhed(female nudity), mand nøgenhed(male nudity), jungle, horror, syd Amerika(south america), tortur(torture), fundet optagelser(found footage), penis, filmteam, stammen(tribe), kannibal(cannibal), kannibalisme(cannibalism), Amazon regnskoven(amazon rainforest), erektion(erection), film besætning(film crew), mangler(missing), Amazon stammen(amazon tribe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film