Starsky & Hutch

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Todd Phillips med skuespillerne Sara Swain, Fred Williamson, Molly Sims, Juliette Lewis fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ben Stiller og Owen Wilson brillerer i denne komiske actionkomedie om politikorpsets mest umage par. David Starsky er Bay Citys mest nævenyttige politimand. En paragrafrytter, som går alle på nerverne. Kollegaen Ken "Hutch" Hutchinson er hans diametrale modsætning - en sjusket og charmerende fyr, der tager det hele som det kommer. I håb om at få rettet lidt op på de to, gør deres chef dem til makkere. Deres første opgave bliver at opklare et mord, og med hjælp fra den super coole politistikker Huggy Bear, kommer de hurtigt på sporet af en af byens vildeste gangster, der er i gang med sit livs kokainhandel.

Starsky & Hutch

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Starsky & Hutch
Instruktør Todd Phillips
Udgivelsesår 2004
Tags informant, hoppe fra en tagterrasse(jumping from a rooftop), overvågning optagelser(surveillance footage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film