Milk

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Gus Van Sant med skuespillerne Victor Garber, Joseph Cross, Stephen Spinella, Josh Brolin fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ved åbent at engagere sig i de homoseksuelles kamp for menneskerettigheder blev Harvey Milk en stærk lederskikkelse i halvfjerdserne og blev valgt ind i San Franciscos kommenalbestyrelse. Sean Penn vandt en Oscar for sin præstation i dramaet om en mands kamp for menneskers ligeværd.

Milk

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Milk
Instruktør Gus Van Sant
Udgivelsesår 2008
Tags bøsse(gay), homoseksualitet(homosexuality), homofobi(homophobia), San Francisco, politiker(politician), borgmester(mayor), moral(morality), kamera(camera), borgmester valg(mayor elections), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film