Once Upon A Time In Venice

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Mark Cullen med skuespillerne Thomas Middleditch, Bo Roberts, Frederick Keeve, Adam Goldberg fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Steve Ford er en modløs Los Angeles privatdetektiv, hvis professionelle og personlige verden kolliderer efter at hans elskede kæledyr Buddy bliver stjålet af en berygtet bande. Snart er han jaget af to hævngerrige Samoanske brødre, en lånehaj og et par andre skumle karakterer. Det siges at hunden er menneskets bedste ven, og Steve viser hvor langt han er villig til at gå for at blive genforenet med ham.

Once Upon A Time In Venice

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller
Originaltitel Once Upon a Time in Venice
Instruktør Mark Cullen, Robb Cullen
Udgivelsesår 2017
Tags privat investigator(private investigator), bande(gang), betjente(cops)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere