justin bieber: never say never

Er en Musik, Dokumentar film instrueret af Jon M. Chu med skuespillerne Usher Raymond, Jaden Smith, Boys II Men, Sean Kingston fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Se den utrolige historie om det utrolige talent, og følg ham lige fra opvæksten i Ontario over de første klip på internettet, og til den fantastiske koncert i selveste Madison Square Garden i 2010. Vi kommer helt tæt på livet af Justin og hans familie, og hører historien om, hvordan selveste Usher tog ham under sine vinger. En flot og festlig dokumentarfilm med masser af musik.

justin bieber: never say never

Detaljer

Genre Musik, Dokumentar
Originaltitel justin bieber: never say never
Instruktør Jon M. Chu
Udgivelsesår 2011
Tags Canada, aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, Star, Manager, bøn(prayer), pop sanger(pop singer), musik konkurrence(music competition), Tour bus, Justin Bieber
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film