The Brothers Grimm

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Terry Gilliam med skuespillerne Peter Stormare, Martin Hofmann, Jeremy Robson, Richard Ridings fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Brødrene Grimm, de legendariske eventyrsfortællere, rejser fra landsby til landsby, hvor de narrer folk til at tro, at deres by er hjemsøgt, for derefter at "uddrive" monstrene og dæmonerne. Da myndighederne finder ud af, hvordan de tjener deres penge, sendes de ud i en ægte fortryllet skov, hvor ungmøer forsvinder under mystiske omstændigheder.

The Brothers Grimm

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Thriller, Eventyr
Originaltitel The Brothers Grimm
Instruktør Terry Gilliam
Udgivelsesår 2005
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), litteratur(literature), aftercreditsstinger
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film