trap for cinderella

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Iain Softley med skuespillerne Frances de la Tour, Kerry Fox, Alexandra Roach, Tuppence Middleton fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Micky lider af hukommelsestab efter at have overlevet en brand, der efterlod hende med alvorlige forbrændinger og kostede hendes barndomsveninde livet. Hun starter kampen med at komme tilbage til livet og som en del af dette bliver hun nødt til at prøve at huske, hvad der skete før branden. Det viser sig dog snart, at ulykken dækker over nogle meget mørke hemmeligheder og pludselig er hverken familie og venner, som hun husker dem.

trap for cinderella

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel trap for cinderella
Instruktør Iain Softley
Udgivelsesår 2013
Tags mobning(bullying), mord(murder), hukommelsestab(amnesia), brand(fire), svig(fraud), antaget identitet(assumed identity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film