Fjällbackamordene: Strandridderen

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Rickard Petrelius med skuespillerne Lukas Brodén, Johanna Lazcano, Simon Brodén, Måns Ellmark fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den unge kystvagt og dykker Jessica finder to døde dykkere efter en storm. Hun er uenig med sine chefer, der er overbevist om at der er tale om en ulykke. Jessica søger hjælp hos sin barndomsven Patrik. Patrik og hans kæreste Erica, er på vej til en romantisk ferie, da de beslutter sig for en afstikker til den smukke landsby Kungshamn. De bliver hurtigt involveret i sagen. Erica skjuler hendes virkelige identitet som politimandens kone og bliver inviteret til at blive medlem i museets foreningen. Allerede under det første møde, hun deltager i, findes formanden myrdet ... De tre dødsfald bliver nu officielt undersøgt og fællesnævneren mellem ofrene synes at have været en interesse i vraget af et skib fra 1820'erne. Har nogen endelig fundet det? Og hvad var skibets last? Og ikke mindst, hvad forårsagede at skibet sank?

Fjällbackamordene: Strandridderen

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Fjällbackamorden: Strandridaren
Instruktør Rickard Petrelius
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere