The Dark Truth

Er en Action, Thriller film instrueret af Damian Lee med skuespillerne Lara Daans, Deborah Kara Unger, Steven Bauer, Forest Whitaker fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I Ecuadors jungle er vandet farvet af blod. Et multinationalt konglomerats alliance med et blodtørstigt militærregime er endt i en massakre. Det er kun oprøreren Francisco Franco (Forest Whitaker – Repo Men) og hans frygtløse kone Mia (Eva Longoria – tvserien Desperate Housewives), der kan bevise, hvad der virkelig skete. Den forhenværende CIA-agent Jack Begosian (Andy Garcia – Ocean's 13), som søger at afslutte et personligt opgør, påtager sig freelanceopgaven med at redde Francisco og sætter alt på spil i en brutal kamp for at afsløre den skjulte sandhed.

The Dark Truth

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel A Dark Truth
Instruktør Damian Lee
Udgivelsesår 2012
Tags korruption(corruption), vand rensning(water purification), Helligtrekonger(epiphany), Ecuador, naturlige ressourcer(natural resources), felt agent(field agent), vand konflikt(water conflict), øko thriller.(eco thriller.)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film