Beck - Manden med ikonerne

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Pelle Seth med skuespillerne Mikael Persbrandt, Peter Haber, Stina Rautelin, Åke Lundqvist fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En russisk kvinde bliver fundet myrdet, og kriminalbetjent Martin Beck er på sagen! Det viser sig snart, at efterforskningen bliver langt mere kompliceret, end det svenske politi havde regnet med, og det bliver ikke nemmere af, at den svenske efterretningstjeneste, regeringen og forholdet til naboerne i øst bliver trukket ind i efterforskningen.

Beck - Manden med ikonerne

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck - Mannen med ikonerna
Instruktør Pelle Seth
Udgivelsesår 1998
Tags

Anmeldelser

Skuespillere