Natural Selection

Er en Drama film instrueret af Chad L. Scheifele med skuespillerne Ryan Munzert, Catherine Missal, Tyler Garamella, Michael Nikolich fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tyler Evans føler sig forrådt af verdenen og hver dag føles som en lang kamp for overlevelse i et barsk skolemiljø, hvor han er et let mobbeoffer for de mere selvsikre studiekammerater. Tydeligt påvirket af sin manipulerende ven Indrids livsanskuelse, ender den ellers anonyme Tyler pludselig midt i orkanens øje, da han tvinges ud i en skæbnesvanger situation, som det er svært at komme tilbage fra igen.

Natural Selection

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Natural Selection
Instruktør Chad L. Scheifele
Udgivelsesår 2016
Tags høj skole(high school), manipulation, vold(violence)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere