De andres liv

Er en Thriller, Drama film instrueret af Florian Henckel von Donnersmarck med skuespillerne Sheri Hagen, Michael Gerber, Ulrich Tukur, Anabelle Munro fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Østberlin, november 1984. Fem år før murens fald holder regeringen DDRs befolkning i et jerngreb med kontrol og overvågning. Den parti-loyale Stasi-agent og afhørings-ekspert Wiesler håber på at fremme sin karriere, da han får til opgave at overvåge den intellektuelle, frittænkende forfatter Dreyman og hans kæreste. Operationen bakkes nemlig op af de allerhøjeste kredse. Men under overvågningen fascineres han mod forventning af en helt anden verden, og han bliver tiltrukket af et liv, som han får sværere og sværere ved at modstå. Men systemet kan ikke stoppes, når det først er sat i gang, og et meget farligt spil begynder at tage form? Filmen er baseret på virkelige vidne- og expert-udsagn samt informationer fra tidligere Stasi-insidere'. Flere scener er optaget 'on-location' i Stasi's gamle hovedkvarter.

De andres liv

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Das Leben der Anderen
Instruktør Florian Henckel von Donnersmarck
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), afpresning(blackmail), Berlin, Berlin væg(berlin wall), tysk demokratiske Republik(german democratic republic), Stasi, hørelse(hearing), øst-berlin(east-berlin), frihed af tale(freedom of speech), tysk-tysk grænsen(german-german border), hus Søg(house search), kunstnernes liv(artists' life), minister for uddannelse(minister for education), Stasi(mfs), øst Berlin(east berlin)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film