Chop

Er en Komedie, Gyser, Thriller film instrueret af Trent Haaga med skuespillerne Elina Madison, Timothy Muskatell, Max Haaga, Ricardo Gray fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere narkoman Lance Reed er har fået styr på sit liv. Men efter et fatalt motorstop vendes hans liv på hovedet, da en blodtørstig psykopat tvinger ham ned af mindernes allé. For hvis galningen ikke skal udslette alt, hvad Lance har kært, skal han have en undskyldning fra Lance... det eneste problem er bare, at stakkels Lance ikke har den fjerneste anelse om, hvem den fremmede er eller hvilket mellemværende de har. Men det må han hellere se at finde ud af, hvis han ikke vil miste både kæreste, kropsdele og sin fornuft... Manuskriptforfatteren bag den bizarre ”Deadgirl”, Trent Haaga, har sat sig i instruktørstolen og kreeret en af de seneste års mest overraskende og splattede sorte komedier... enjoy!

Chop

Detaljer

Genre Komedie, Gyser, Thriller
Originaltitel Chop
Instruktør Trent Haaga
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere