Palme doc - Movie

Er en Biografi, Dokumentar film instrueret af Maud Nycander med skuespillerne Olof Palme, Richard Guston, Catharina Palme, Lisbet Palme fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

En februaraften i 1986 blev Sveriges statsminister Olof Palme skudt og dræbt på åben gade i Stockholm. I løbet af én nat blev Sverige forvandlet. Dokumentarfilmen Palme omhandler hans liv, den tid, han levede i, og det Sverige, han havde skabt. Dokumentaren fortæller både om familiefaderen Olof og om politikeren Palme, men også om det gamle og det nye Sverige. Instruktørerne har kombineret unikke billeder fra SVTs arkiver med familiens private super 8-film, som aldrig tidligere er blevet vist. Palmes historie fortælles af de, der stod ham nærmest, både i og udenfor politikken.

Palme doc - Movie

Detaljer

Genre Biografi, Dokumentar
Originaltitel Palme
Instruktør Maud Nycander, Kristina Lindström, Maud Nycande
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director), politik(politics), samfund(society), Sverige(sweden), demokrati(democracy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere