Roxanne

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Fred Schepisi med skuespillerne Michael J. Pollard, Shelley Duvall, Max Alexander, John Kapelos fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Steve Martin spiller CD, en langnæset brandmand, der er rar og populær i sin lille hjemby - men meget ensom. Da den smukke Roxanne flytter til byen, bliver CD tiltrukket af hende, men hun er mest interesseret i en anden brandmand. Modvilligt hjælper CD sin kollega med at skrive kærlighedsbreve til Roxanne, mens han begærer hende i hemmelighed.

Roxanne

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Roxanne
Instruktør Fred Schepisi
Udgivelsesår 1987
Tags rival, studerende(student), Kærlighed brev(love letter), næse(nose), mindreværd komplekse(inferiority complex), kollega(colleague), brandmænd(firemen)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film