Scooby-Doo - Kleopatras forbandelse

Er en Familie , Animation, Thriller film instrueret af Joe Sichta med skuespillerne Casey Kasem, Grey Griffin, Mindy Cohn, Ajay Naidu fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Ny tegnefilm med Scooby-Doo og resten af Mystery Inc-banden, i fuld spillefilmslængde!Scooby-Doo og vennerne søger dækning bag slørene, da ældgamle mysterier kommer op til overfladen! Arkæologen og superdetektiven Velma er i Egypten til en ceremoni, hvor sløret løftes for den nyrestaurerede Sfinks, en mystisk skabning med hoved som en mand og krop som en løve - kun for at opdage en skjult grav, der tilhører selveste Kleopatra! Men vær på vagt over for en faraos ældgamle forbandelse: "Nilen vil falde, ørkenen vil stige, og enhver, der prøver at få adgang, vil blive til sten" Naturligvis holder det ikke Scooby-Doo og Mystery Inc.-teamet fra at gå ind og finde noget endnu mere mumificerende.... en forbandet hær af de ikke-døde! Så sæt dig godt til rette i dit eget gravkammer og oplev den hidtil mest fantastiske Scooby-Doo-spillefilm!

Scooby-Doo - Kleopatras forbandelse

Detaljer

Genre Familie , Animation, Thriller, Eventyr
Originaltitel Scooby-Doo in Where's My Mummy?
Instruktør Joe Sichta
Udgivelsesår 2005
Tags Scooby-doo, kriminalitet løse(crime solving)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film