Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Er en Action, Familie , Fantasy film instrueret af Chris Columbus med skuespillerne Valerie Tian, Brandon T. Jackson, Luke Camilleri, Jocelyn Ott fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Historieundervisningen bliver pludselig meget mere spændende, da den amerikanske skoleelev Percy Jackson opdager, han er søn af havets gud, Poseidon. Det betyder nemlig samtidig at Percy er en halvgud! Uheldigvis mistænker Zeus den unge knægt for at have stjålet sit lyn, og så er der ballade på Olympen.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Detaljer

Genre Action, Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Instruktør Chris Columbus
Udgivelsesår 2010
Tags baseret på unge voksen bog(based on young adult book), Monster, Gud(god), græsk mytologi(greek mythology), Poseidon  , lyn bolt(lightning bolt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film