Jack Ryan: Shadow Recruit

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Kenneth Branagh med skuespillerne Elena Velikanova, Deborah Rosan, Colm Feore, Kenneth Branagh fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Agentsagaen om Tom Clancys romanhelt CIA-analytikeren Jack Ryan starter forfra, nu med Chris Pine ("Star Trek") i hovedrollen. Vi følger Ryan fra studietiden i London til tiden som marinesoldat i Afghanistan, til CIA-rekrutteringen og en farlig mission i Moskva. Tidligere er Jack Ryan blevet spillet af bl.a. Harrison Ford og Alec Baldwin.

Jack Ryan: Shadow Recruit

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Jack Ryan: Shadow Recruit
Instruktør Kenneth Branagh
Udgivelsesår 2014
Tags overvågning(surveillance), London, korruption(corruption), terrorist, mord(murder), sammensværgelse(conspiracy), Rusland(russia), CIA, agent, Sniper, eksplosive(explosive), intelligens(intelligence), Jack Ryan, marinesoldater(marines), Rehab, analytiker(analyst)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film