en amerikaner i paris

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af Vincente Minnelli med skuespillerne Oscar Levant, Leslie Caron, Hayden Rorke, Georges Guétary fra 1951

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Gene Kelly spiller en tidligere soldat, som elsker Paris og i endnu højere grad elsker den tillokkende (men forlovede) Leslie Caron, som arbejder i en parfumeforretning. Dansesekvenser til Gershwins sange er et led i Kellys romantiske bestræbelser, og den afsluttende 17 minutter lange ballet, hvor titelsymfonien, de impressionistiske kulisser og Kellys enestående dansetalent går op i en højere enhed, er med til at give denne seksdobbelte Oscar®-vinder status som en af de helt store og tidløse klassikere.

en amerikaner i paris

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie, Drama
Originaltitel en amerikaner i paris
Instruktør Vincente Minnelli
Udgivelsesår 1951
Tags musikalske(musical), Paris, verden krig II(world war ii), sang(singing), Parfum
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film