Camp X-Ray

Er en Krig, Drama film instrueret af Peter Sattler med skuespillerne Lane Garrison, Peyman Moaadi, John Carroll Lynch, Julia Duffy fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den rodløse, unge kvinde Cole lader sig hverve i håbet om at blive sendt til Irak eller Afghanistan. Hun ender som vagt på den omstridte fangebase Guantanamo Bay, hvor de mandlige soldater ikke just behandler deres kvindelige kolleger med fløjlshandsker. Cole får for alvor problemer med etikken og sine arbejdsgivere, efter at hun udvikler et venskab med én af de indsatte, den belæste Ali.

Camp X-Ray

Detaljer

Genre Krig, Drama
Originaltitel Camp X-Ray
Instruktør Peter Sattler
Udgivelsesår 2014
Tags usandsynligt venskab(unlikely friendship), kvinde Hovedpersonen(female protagonist), amerikansk i udlandet(american abroad), Guantanamo Bay, kvinde soldat(female soldier), militære politiet(military police), tyk accent(thick accent), tilbageholdte(detainee)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film