Saints And Soldiers - The Void

Er en Action, Drama film instrueret af Ryan Little med skuespillerne Philip Malzl, Adam Gregory, Michael Todd Behrens, David Morgan fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Tyskland, maj 1945. Dybt inde i Harzens bjerge opdager en amerikansk tankbesætning en gruppe tyske soldater, som er i gang med at forberede et bagholdsangreb på de allieredes forsyningsvogne. En dødbringende gang katten efter musen folder sig hurtigt ud, da amerikanerne bliver overmandet af tre tyske pansertanks. Spænding og frygt begynder at manifestere sig, da gruppen tager en fast beslutning om at stoppe fjendens dødbringende plan. Hundredevis af liv er på spil, og de må derfor sætte deres egne forskelligheder til side og arbejde sammen i en desperat kamp mod de sværeste odds, de nogensinde har været oppe imod.

Saints And Soldiers - The Void

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Saints and Soldiers: The Void
Instruktør Ryan Little
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere