barb wire

Er en Science fiction, Action film instrueret af David Hogan med skuespillerne Udo Kier, Xander Berkeley, Candace Kita, Amir Aboulela fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Barb Wire bruger et hvilket som helst våben - inklusive sin krop - for at få, hvad hun vil, og hun står ikke tilbage for nogen mand. Ikke før den dag Axel Hood kommer til byen. Han er på hemmelig mission, og Barb er den eneste, der kan få ham ud af byen i live. Men vil hun hjælpe den mand, der engang forrådte hende?

barb wire

Detaljer

Genre Science fiction, Action
Originaltitel barb wire
Instruktør David Hogan
Udgivelsesår 1996
Tags elektriske tortur(electrical torture), videnskabsmand bar(scientist bar), foregiver til være en prostitueret(pretending to be a prostitute), sprøjtes med vand(sprayed with water), pres skive(pressure washer), fede(obese)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere