Idiocracy

Er en Komedie, Eventyr film instrueret af Mike Judge med skuespillerne Brendan Hill, Heather Kafka, Marcos Martinez Rios, Derek Southers fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Velkommen til en verden, der styres af idioter. Enhver sammenligning med virkeligheden står for instruktørens regning... Den gennemsnitligt begavede soldat Joe Bowers (Luke Wilson) er ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen. Så han udvælges til et eksperiment, hvor hæren i løbet af et par måneder vil teste, om man kan lægge de bedste soldater i dvale, til man får brug for dem engang i fremtiden. Uheldigvis glemmer man alt om eksperimentet, og kun et fremtidigt affaldsproblem resulterer i, at Joe endelig vågner – let morgensur – i år 2550. I mellemtiden har fordummende TV og endnu dummere statsledere degenereret befolkningen i en sådan grad, at Joe nu anses for toppen af intelligensen. Så han gøres til indenrigsminister med ansvar for at få det hele til at køre...

Idiocracy

Detaljer

Genre Komedie, Eventyr
Originaltitel Idiocracy
Instruktør Mike Judge
Udgivelsesår 2007
Tags overvågning(surveillance), Dystopia, dumhed(stupidity), sort komedie(black comedy), U.S. formand(u.s. president), prostitueret(prostitute), fremtidige(future), eksperiment med menneskelige væsener(experiment with human beings), hær(army), sociale satire(social satire), Kongressen(congress), kapitalismen(capitalism), Arena, dystopiske fremtidige(dystopic future), os Kongress(us kongress), dvale(hibernation), hjernevask(brainwashing), masse medier(mass media)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere