Legend

Er en Biografi, Thriller, Krimi film instrueret af Brian Helgeland med skuespillerne Chris Mason, Tim Woodward, Nicholas Farrell, Taron Egerton fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Dette er den sande historie om de notoriske gangstertvillinger Reggie og Ronnie Kray (begge spillet af Tom Hardy), der huserede i 1960’ernes London. Vi følger deres vej til toppen, hvor de har byen i deres hule hånd, og de begynder at samarbejde med den amerikanske mafia, som er på vej til at udvide fra Havana til London. Reggie og Ronnie lever det vilde luksusliv og ser ud til at være ustoppelige. Men der udbryder snart magtkampe i egne rækker, og båndet mellem tvillingerne svækkes af Ronnies voldelige vanvid og Reggies forelskelse sig i den smukke Frances Shea (Emily Browning).

Legend

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Legend
Instruktør Brian Helgeland
Udgivelsesår 2015
Tags gangster, biografi(biography), baseret på True historie(based on true story), tvillinger(twins)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film