beslutningen

Er en Historisk, Krig, Drama film instrueret af Roselyne Bosch med skuespillerne Oliver Cywie, Grégory Gatignol, Nicolas Merlin, Francis Weismann fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Joseph er 11 år gammel og på vej til skole med en gul stjerne syet ind til brystet på sit tøj. Dagligt bliver han både hånet og hjulpet af folk i byen. Mellem venlighed og modvillighed har han og familien lært at klare sig i det tysk-besatte Paris i Montmartre-kvarteret, og de lever trods trængslerne et forholdsvis sikkert liv. Det er de i hvert fald overbevist om indtil morgenen den 16. juli 1942, hvor den skrøbelige tilværelse krakelerer. Fra Vélodome D'Hiver, hvor 13.000 jøder stuves sammen i en kæmpe arena, til lejren Beaune-La-Rolande og fra Vichy til terrassen på Berghof følger filmen ofrene og bødlerne for et af 2. verdenskrigs sorteste kapitler.

beslutningen

Detaljer

Genre Historisk, Krig, Drama
Originaltitel beslutningen
Instruktør Roselyne Bosch, Rose Bosch
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere