olsen banden går i krig (10)

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Tom McEwan, Holger Perfort, Poul Thomsen, Ray Moblak fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Egon er misfornøjet med at komme ud af fængslet - han skulle snakke med en advokat, der først bliver overført til Vridsløse om et par dage - hvorfor han endnu ikke har en plan. Benny har til gengæld en plan, som Egon spolerer for at blive sat i fængsel igen. Egons plan går derefter ud på at stjæle Daisy-Land-dokumenterne fra Bang-Johansen. Bang-Johansen snyder Egon, der bliver holdt fanget i Københavns Rådhustårn. Tiden går og Egon liv hænger i en tynd tråd.

olsen banden går i krig (10)

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel olsen banden går i krig (10)
Instruktør Erik Balling
Udgivelsesår 1978
Tags fængsel(prison), Danmark(denmark), mikrofilm(microfilm), København(copenhagen), stjålet penge(stolen money), kup(coup)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film