The Disaster Artist

Er en Biografi, Komedie, Drama film instrueret af James Franco med skuespillerne Johnny Meyer, Shane Ryan, Aidiye Aidarbekov, Isaac Phillips fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Baseret på bogen af samme navn om den virkelige historie om produktionen af ”The Room”, der er kendt som en filmhistoriens notorisk dårligste film.

The Disaster Artist

Detaljer

Genre Biografi, Komedie, Drama
Originaltitel The Disaster Artist
Instruktør James Franco
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), katastrofe(disaster), Hollywood, jalousi(jealousy), ambition, indvandrer(immigrant), bag den scener(behind the scenes), mærkelig person(strange person), ønske om(desire), mærkelig adfærd(strange behavior), velhavende mand(wealthy man), socialt akavet(socially awkward), baseret på en true historie(based on a true story), baseret på roman eller bog(based on novel or book), film produktion(film production)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere