Historien om Jule Hunden

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af Robert Vince med skuespillerne Chris Coppola, Sahar Biniaz, Danny Woodburn, Zachary Gordon fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
- Dansk
139 kr Altid Se nu

Plot

Julehunden fra Jule-Buddies - Jagten På Julehunden er tilbage i en helt ny og egen film! Når julemanden og hans nye bedste ven Julehunden opdager at børn render om i verden ikke bryder sig særligt meget om julen mere, tager de til New York for at se, hvad de kan gøre ved det.Men da julemanden mister hukommelsen er det op til Julehunden at redde både jul og julemand, og samtidig vise verden, hvad julen virkelig handler om. Til at hjælpe sig har han den hjemløse pige Quinn, hendes ven Will og et slæng talende hunde.Lær julemandens nye bedste ven at kende i Historien Om Julehunden, et klassisk eventyr fuld af sjov og julestemning for hele familien!

Historien om Jule Hunden

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Search for Santa Paws, The
Instruktør Robert Vince
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere