Beautiful Girls

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Ted Demme med skuespillerne John Scurti, Camille D'Ambrose, Richard Bright, Sam Robards fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er vinter, og sneen har lagt sig i byen Knight's Ridge i Massachusets. Et hold kammerater er atter samlet her, og opholder sig i Stinkys bar hvor de udveksler historier om deres dagligdag. Tommy (Matt Dillon) rydder sne for at tjene til livets ophold, og han nærer fortsat stærke følelser overfor sin ekskæreste, hvilket komplicerer forholdet til hans nuværende flamme Sharon (Mira Sorvino). Tommy bor sammen med Paul (Paul Michael Rapaport ), der også rydder sne og har problemer med sit kærlighedsliv. Paul tiltrækkes af supermodeller og idealkvinder, og har betænkeligheder ved at forpligtige sig til Jan (Martha Plimpton), som han har været kærester med i syv år. Heller ikke pianisten Willie (Timothy Hutton) formår at forpligtige sig til én partner, til trods for at han bor sammen med den benhårde advokat Tracey. Men da Willie træffer den 13 år gamle pige Marty (Natalie Portman), bliver han tvunget til at se sit eget liv i et nyt lys, og tage sit forhold til Tracey op til overvejelse.

Beautiful Girls

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Beautiful Girls
Instruktør Ted Demme
Udgivelsesår 1996
Tags hjemby(hometown)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film