Beck: Politimorderen

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Peter Keglevic med skuespillerne Mikael Persbrandt, Stig Engström, Kjell Bergqvist, Annmari Kastrup fra 1994

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Politiet finder en kvindes lig i en lukket forlystelsespark. Et ungt par, som tilfældigvis befinder sig i parken på samme tid, bliver hovedmistænkte i sagen. En række politimænd er på jagt efter parret, men Martin Beck mener, at en anden står bag mordet. For at bevise, at parret er uskyldigt, starter Beck sin egen jagt efter morderen. Spændingsfyldt thriller instrueret af Peter Keglevic (”Beck – Stockholm Marathon”) med Gösta Ekman i hovedrollen som Martin Beck. I øvrige roller ses Kjell Bergqvist (”Dødelig drift”) og Rolf Lassgård (”Den hvide løvinde”).

Beck: Politimorderen

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck - Polismördaren
Instruktør Peter Keglevic
Udgivelsesår 1994
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere