politistyrke x7

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Anders Banke med skuespillerne Andrey Merzlikin, Sergei Vesnin, Pavel Sukhov, Artyom Semakin fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Anders Banke er tilbage med en ny thriller, der er så eksplosiv, at den får andre svenske actioninstruktører til at fremstå som de rene pigespejdere. Skuepladsen er Moskva, hvor et svært bevæbnet røveri udløser en blodig duel mellem røverne og politiet. Under jagten på forbryderne involveres en PR-ekspert, der vil benytte chancen for endelig at rette op på politistyrkens blakkede ry ved at sende begivenhederne direkte på TV. Men imens en hel nation holder vejret, tager dramaet en uventet drejning!

politistyrke x7

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel politistyrke x7
Instruktør Anders Banke
Udgivelsesår 2009
Tags politiet officer(police officer), Moskva(moscow), oplysninger krig(information war)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film