shaft

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af John Singleton med skuespillerne Samuel L. Jackson, Christian Bale, Toni Collette, Gordon Parks fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

For at standse en racistisk morder er Shaft nødt til at finde det eneste øjenvidne, som kan sætte morderen bag tremme. I takt med at Shaft nærmer sig, udsættes han for stadig større fare. Bevæbnet med en kolossal attitude, kæmper Shaft mod korrupte betjente og ondskabsfulde narkokonger for at straffe forbryderne.

shaft

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel shaft (2000)
Instruktør John Singleton
Udgivelsesår 2000
Tags sort folk(black people), stof(drug), hævn(revenge), fremmedhad(xenophobia), korruption(corruption), mord(murder), vold(violence), stof forhandler(drug dealer), Brother søster forholdet(brother sister relationship), politiet officer(police officer), italiensk-amerikanske(italo-american)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film