den blodige bugt

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Mario Bava med skuespillerne Anna Maria Rosati, Isa Miranda, Luigi Pistilli, Brigitte Skay fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en gammel herskabsvilla, der er beliggende ved en øde bugt, myrdes grevinde Federica på brutal vis af sin ægtemand Filippo Donati. Grevinden er lam i underkroppen og bundet til sin rullestol, så da hun får et reb om halsen og sparkes ud af stolen, kan Filippo smilende se til, mens hun udånder. Nu er arven efter hende hans. Men ikke så snart har grevinden trukket sit sidste åndedrag, før den griske Filippo overfaldes og slagtes af en mørkklædt morder.

den blodige bugt

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel den blodige bugt
Instruktør Mario Bava
Udgivelsesår 1971
Tags nøgenhed(nudity), psykopat(psychopath), seriel Killer(serial killer), kvinde nøgenhed(female nudity), mord(murder), masse mord(mass murder), maniac
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film