Young Victoria

Er en Drama film instrueret af Jean-Marc Vallée med skuespillerne Genevieve O'Reilly, Harriet Walter, Michiel Huisman, Morven Christie fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

England, 1837. Kong William ligger for døden og den purunge prinsesse Victoria står til at overtage tronen. Det giver anledning til et gigantisk magtspil, hvor en række adelsmænd forsøger at gøre deres indflydelse gældende over for Victoria. Årene efter kroningen bliver turbulente, men alligevel har den unge dronning tid til at blive stormende forelsket i prins Albert. Men heller ikke dette er uden komplikationer.

Young Victoria

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Young Victoria
Instruktør Jean-Marc Vallée, Jean-Marc Valleé
Udgivelsesår 2008
Tags biografi(biography), 19. århundrede(19th century), Royalty, Royal familie(royal family), periode drama(period drama), dronning Victoria(queen victoria), Prins Albert(prince albert), britiske monarki(british monarchy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film