Lose Your Head

Er en Thriller film instrueret af Stefan Westerwelle med skuespillerne Nico Döring, Fernando Tielve, Jan Amazigh Sid, Marko Mandić fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Ligesom tusindvis af andre unge turister, ankommer Luis fra Madrid til Berlin for at tilbringe en sorgløs sommerweekend. Efter et brud, virker Berlins berygtede klubscene som det perfekte sted til at knalde smerten væk, fånye venner og forelske sig igen. Men Luis' lighed med Dimitri, en ung græsk studerende, der forsvandt et par uger tidligere, får ham involveret i en række mystiske hændelser. Han møder Dimitris søster Elena, der desperat søger efter sin bror. Efter en vild nat, forelsker han sig i Viktor, en illegal indvandrer fra Ukraine. Da det viser sig, at Viktor tilsyneladende er involveret i Dimitris forsvinden begynder presset på Luis at stige. Mens han betages af Viktor, finder han ud af flere og flere foruroligende ting, og hvad der startede som et uskyldigt eventyr bliver til en desperat jagt gennem byens gader, efterhånden som Luis får sværere og sværere ved at skelne mellem drøm og virkelighed. Berlins voksende med sine store klubber, illegale raves og industrielle ruiner danner baggrund for en intens psyko-thriller.

Lose Your Head

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Lose Your Head
Instruktør Stefan Westerwelle, Patrick Schuckmann
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere