river wild, the

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Curtis Hanson med skuespillerne Elizabeth Hoffman, John C. Reilly, David Strathairn, Stephanie Sawyer fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere river rafting guide, Gail (Streep), arrangerer en rafting tur for sin søn og mand for at fejre sønnens fødselsdag. Hun er ikke den vovehals, hun var som helt ung, men hendes dygtighed bliver sat på den ultimative prøve, da de møder tre 'flinke' unge mænd, der viser sig at være tre kriminelle på flugt fra politiet. De tre forbrydere har brug for en erfaren flodguide til at føre dem gennem de livsfarlige vandfald, og med sønnen som gidsel har Gail ikke noget valg. Hvad der skulle have været familieudflugt, bliver til en kamp på liv og død gennem de brølende vandmasser.

river wild, the

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Eventyr
Originaltitel river wild, the
Instruktør Curtis Hanson
Udgivelsesår 1994
Tags Bank røver(bank robber), ægteskab krise(marriage crisis), gidseltagning(hostage-taking), floden(river), Boston, rafting
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film