Barbie I Superprinsessen

Er en Familie , Animation film instrueret af Zeke Norton med skuespillerne Britt Irvin, Michael Kopsa, Kelly Sheridan, Rebecca Husain fra 2014

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Barbie spiller Kara, en moderne prinsesse med et ganske almindeligt liv. En dag, efter at være blevet kysset af en magisk sommerfugl, opdager Kara, at hun har magiske kræfter og kan forvandle sig til Super Sparkle, sit hemmelige kriminalitetsbekæmpende alter ego, der flyver omkring i kongeriget og er klar til at klare ærterne! Men det varer ikke længe, før hendes jaloux kusine fanger sommerfuglen og forvandler sig til Dark Sparkle, Karas nemesis. De begynder at bekæmpe hinanden, men da de finder ud af, hvem der er kongerigets sande fjende, kan de da se bort fra deres uenigheder og kæmpe på samme side? Stig op til nye højder, hvor du vil opdage, at den stærkeste kraft altid er venskab!

Barbie I Superprinsessen

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Barbie In Princess Power (HD)
Instruktør Zeke Norton
Udgivelsesår 2014
Tags Barbie, prinsesse(princess), Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film