Hannibal Og Jerry

Er en Familie , Musical, Komedie film instrueret af Steen Rasmussen med skuespillerne Paprika Steen, Martin Brygmann, Peter Frödin, Jonathan Kvium fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hannibals hverdag er kedelig, og han hænger en del foran fjernsynet. Det synes hans forældre er for galt, da raske drenge efter deres mening skal ud at spille fodbold, klæde sig ud som superhelte eller fiske. Alle disse ting, er dog ikke noget for Hannibal, så til sidst beslutter Mor og Far at købe en hund til ham. De finder hunden Jerry, der viser sig ikke at være nogen helt almindelig hund. Den kan nemlig snakke, men ikke gø. Hannibal og Jerry bliver med tiden rigtig glade for hinandens selskab. Onkel Morfar, som ejer en stor legetøjsfabrik, vil have fat i Jerry og begynde en legetøjsproduktion med titlen Jerry den talende hund. Han sender derfor sin højre hånd, Morbror Harry, til at kidnappe Jerry. Hannibals familie tilkalder politiet, men da de beskriver Jerry som en talende hund, tror politiet, at det er en joke og vil ikke hjælpe dem. Det bliver derfor op til familien selv at redde Jerry.

Hannibal Og Jerry

Detaljer

Genre Familie , Musical, Komedie
Originaltitel Hannibal & Jerry
Instruktør Steen Rasmussen, Michael Wikke
Udgivelsesår 1997
Tags musikalske(musical)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film