polle fiction

Er en Romantik, Komedie, Diverse film instrueret af Søren Fauli med skuespillerne Lars Ditlev Johansen, Harske Hubbi, Jens Andersen, Sigri Mitra Gaïni fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den 30-årige ungkarl Polle bor hos sin mor og far i landsbyen Snave på Fyn. Efter en slamsuger-ulykke, bliver Polle lidt tynd i toppen, og Heino, Jøgge og de andre gutter beslutter sig for at fejre den kommende arbejdsskadeerstatning med masser af humle på Diskotek Hjørnet. Morgenen efter vågner Polle op i favnene af den blonde, beregnende og storbarmede Lillian, der snakker om bryllup for at få del i hans erstatning. Men Polle er forelsket i den mørke skønhed Solaima på grillbaren, og da den gustne Karsten Kørelærer gramser på hende, er det tid til, at Polle træder i karakter. Nu bliver der totalolympisk dramatik i Snave!

polle fiction

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Diverse
Originaltitel polle fiction
Instruktør Søren Fauli
Udgivelsesår 2002
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere