singing in the rain

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af Gene Kelly med skuespillerne Debbie Reynolds, Joi Lansing, Brick Sullivan, Gene Kelly fra 1952

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Hollywood, 1927. På film og i pressens historier elsker Don og Lina hinanden, men han er dødtræt af den selvoptagede og underfrankerede primadonna. Talefilmen er ved at afløse stumfilmen, og feterede stjernepar må omstille sig til de nye forhold. Don er oprindelig sanger, så han klarer sig, mens Lina en stemme så skinger, at et testpublikum får deres livs grin. Derfor lader man den unge håbefulde Kathy lægge stemme til Linas figur, og snart får Don lyst til at synge og danse, selvom det øser ned.

singing in the rain

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie, Drama
Originaltitel singing in the rain
Instruktør Gene Kelly, Stanley Donen
Udgivelsesår 1952
Tags musikalske(musical), film i film(movie in movie), partner, publikum(audience), stopgarn(flapper), fan, morgen(morning), talkie, Chorus Pige(chorus girl), diktion Coach(diction coach), perle halskæde(pearl necklace), Broadway Manhattan nye York City(broadway manhattan new york city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film