Confidence

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af James Foley med skuespillerne Morris Chestnut, Robert Forster, Edward Burns, Dustin Hoffman fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Hans blik flakker nervøst. Stirrer på det blodige lig på gulvet, på de to højtråbende galninge, der sigter på hinanden med pistoler, på kufferten med alle pengene. Situationen er helt ude af kontrol. I det fjerne høres politisirener. De kommer nærmere. Panisk styrter han ud ad døren. Han når lige at gemme sig i sin bil, da politibilen stopper med hvinende bremser. Han ser to betjente springe ud, trække og afsikre deres våben og så sparke døren ind. Derefter jokker han sømmet i bund. Han flygter uden sin andel af pengene, der lokkede ham med i kuppet. Men indenfor genopstår liget på mirakuløs vis, mens betjentene grinende sænker pistolerne. Dette er svindlernes manipulerede virkelighed hvor grådighed er duftsporet, der lokker næste offer frem, og lidenskaber og mørke hemmeligheder er udløseren, der får fælden til at smække i.

Confidence

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Confidence
Instruktør James Foley
Udgivelsesår 2003
Tags Grifters(grifter), con, store con(big con), con spil(con game), førægteskabelig Køn(premarital sex)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere