Slanke Sussie

Er en Kriminal, Komedie, Krimi film instrueret af Ulf Malmros med skuespillerne Malin Morgan, Lotta Tejle, Björn Starrin, Nicky Horn fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Den tilsyneladende søde og uskyldige Smala Sussie forsvinder sporløst, og hendes bror Erik bliver nødt til at rejse tilbage til barndommens landsby for at lede efter hende. Det tager ikke lang tid før Erik befinder sig i et hvepsebo af løgne, pengebegær og svensk galskab. Under overfladen har alt forandret sig, og ingen er interesseret i at hjælpe med at lede efter Sussie, ikke engang byens eneste politimand. Snart indser Erik at Sussie ikke er den perfekte lillesøster hun engang var... Det er optakten til SMALA SUSSIE, en sanseløst forskruet gangsterkomedie – på svensk.

Slanke Sussie

Detaljer

Genre Kriminal, Komedie, Krimi
Originaltitel Smala Sussie
Instruktør Ulf Malmros
Udgivelsesår 2003
Tags succes(success), Village og by(village and town), Brother søster forholdet(brother sister relationship), Sverige(sweden), autonomi(autonomy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film