In Pursuit of Honor

Er en Action, Western, Drama film instrueret af Ken Olin med skuespillerne Gabrielle Anwar, Terence Crawford, Justin Monjo, Don Johnson fra 1995

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

1932: Krigsveteraner protesterer i Washington. Demonstrationen skal opløses af sergent Jack Libbey, som indgår i oberst John Hardestys deling. Men Libbey sympatiserer med dem og nægter at deltage. 1935: En sandstorm slører løjtnant Buxtons syn på vej til Fort Sonora. Han bliver nær kørt ned, men ender med at få et lift af føreren Jessica, den afgående kommandør Owen Stuarts datter. Da kavaleriet skal nedlægges, sætter den nye kommandør Hardesty Buxton til at slå hestene ned. Libbey overbeviser Buxton og andre om at redde dem, og sammen fører de hestene nordpå. Hardesty sender sin hær efter dem. Ved grænsen til Canada bliver de indhentet, men Jessica og oberst Stuart ankommer i sidste øjeblik.

In Pursuit of Honor

Detaljer

Genre Action, Western, Drama
Originaltitel In Pursuit of Honor
Instruktør Ken Olin
Udgivelsesår 1995
Tags kavaleri(cavalry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film