pas på ryggen professor

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af Jens Okking med skuespillerne Otto Brandenburg, Jørgen Reenberg, Ove Rud, Ulf Pilgaard fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Fætrene Latour er meget forskellige. Gert er journalist og sendes til Moskva, mens Oscar, der er professor på Københavns Universitet, skal passe Gerts rækkehus. Ved en fejl bliver Oscar taget for at være Gert og på en bar bedøvet. Da han vågner igen har han fået tatoveret et kort på ryggen. Oscar møder den unge kvinde Kerstin. Han overnatter i hendes kollektiv hvorefter Kerstin og Kerstins far forsøger at hjælpe Oscar. Oscar jages nemlig af både den danske efterretningstjeneste og russiske spioner.

pas på ryggen professor

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel pas på ryggen professor
Instruktør Jens Okking
Udgivelsesår 1969
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere